Ekm

13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü Farkındalık Oluşturma Günü

Günün anlam ve önemine uyun olarak  öğrencilerimiz  ,afet eğitim videolarını izlediler.  Deprem tatbikatımızı gerçekleştirdikten sonra ,öğrencilerimiz  hazırlamış oldukları afetler ile ilgili   programı sundular.

Ekm

Okulumuz Rehber  Öğretmeni ,Ayşegül Saral a Okul Müdürümüz Yunus Mustafa Yiğit tarafından  ödül belgesi verildi.

Ekm

İngilizce Öğretmenimiz Sema Bozyiğit önderliğinde, 5-H  sınıfı öğrencileri ingilizce kendilerini tanıtan videolar çektiler.

Ekm

Fen Bilimleri Öğretmeni Esra TAŞKIN GÜLLÜ önderliğinde, 6. sınıf öğrencilerimiz  Gezegenleri Tanıyorum ünitesi  içeriğiyle  alakalı materyaller hazırladılar.

Ekm

5-A sınıfı öğrencileri ile İngilizce Öğretmenimiz Gül Özkan Duran, İngilizce Konuşma Yarışması etkinliği yaptılar. .Öğrencilerimiz  sırayla 6 farklı kişiyi dört cümle ile tanıttılar. Kronometre tutularak , gerçekleştirilen  yarışmada birinci olan öğrencimiz Muhammed Eren Barut  u tebrik eder hayat boyu basarılarının devam etmesini dileriz.

Haz

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Vedat Omak ve Teknoloji Tasarım öğretmeni Perihan Sevinçli Küçükosman  emekli oldular.Öğretmenlerimize emeklilik yaşantılarda mutluluk ve huzur dolu günler dileriz.