Ara

10 Aralık İnsan Hakları Haftası nedeniyle düzenlenen pano yarışmasında üçüncü olduk.

Kas

Öğretmenler Günü şiir yarışmasında öğrencimiz Mete Kaan NARMANLI ilçe ikincisi oldu. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videolara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Kas

Öğrencimiz Bulgaristan'da gerçekleştirilen Uluslararası Nevrokop Güreş şampiyonasında 62.kiloda şampiyon oldu. Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Çorlu'muzun kurtuluş günü ile ilgili şiir yarışmasında ilçe ikincisi olan olan öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz

Ekm

Daha gidecek çok 100. yılımız var .Çoşkuyla ,gururla kutladık.

Ekm

Önceki yönetim kurulumuza çalışmalarından dolayı teşekkür eder yeni yönetimimize başarılar dileriz

.