ASYA Projesi KASIM Ayı Değerlendirme Toplantımızı Yaptık.

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz ASYA Projemizin KASIM Ayı sonuçlarını değerlendirdiğimiz ve öğretmenlerimizin de hazır bulunduğu toplantımızı Okul Müdürümüz Fatih ERSÖZ Başkanlığında gerçekleştirdik.Okulumuz LGS dersleri öğretmenleri ve sınıf rehber öğretmenlerinin katılımı ile okulumuz adına ortaya çıkan verilerin istişare edildiği toplantıda Okul Müdürümüz ve aynı zamanda Proje Yürütücümüz Fatih ERSÖZ söz alarak:'EKİM ayı değerlendirme toplantımızdan sonra KASIM ayı toplantımızı da bugün itibari ile gerçekleştirmiş durumdayız.Geldiğimiz noktada tüm sınıf kademelerinde geçen aydan bu yana göz görülür bir iyileşme söz konusu.Özellikle 7.sınıflarımız iyi gidiyorlar ama 6.sınıflarımızda beklediğimiz yukarı yönlü ivmelenmeyi bu ay da göremedik,bunun dışında 5 ler ve 8 ler de olumlu gelişim bu ayda devam etmiş.'dedi.Sözlerinin devamın da:'Kasım ayında 5 ve 6.sınıflarda en başarılı ders Sosyal Bilgiler Dersi iken,7.sınıflarda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi,8.Sınıflarda da İngilizce Dersi Kasım ayında ki en başarılı dersler olarak ön plana çıktı.Ayrıca Proje çalışmalarımızla öğrenci disiplini arasında ki bağlantıyı da önemsiyorum.Zira akran zorbalığının ve çatışmasının en fazla olduğu sınıflar proje çalışmalarına en az rağbet gösteren sınıflar, özellikle de bu olumsuz davranışların katılımın en az olduğu 6.sınıflarda rastlanıyor olması tesadüf gibi gözükmüyor.'dedi.Ayrıca 8.sınıflarımız özelinde yaptığımız ve diğer sınıflara da uygulanacak YÜZ YÜZE DENEME SINAVI sonuçlarınında masaya yatırıldığı toplantıda özellikle ASYA Projesi Üyesi öğrencilerimizin sınav sonuçlarına göre açık ara ileri düzeyde olması çalışmalarımızın geleceği açısından tüm öğretmenlerimizi mutlu etti.Proje çalışmalarının yakından takip edilmesi ve başarı temennileri ile toplantıya son verildi.

13-12-202113-12-202113-12-202113-12-2021

Yayın: 13.12.2021 - Güncelleme: 13.12.2021 13:09 - Görüntülenme: 491